Upload voltooid

PRIJZEN

 

Hoofdprijs:
Iedereen die zich registreert met naam & e-mailadres maakt kans op een volledig verzorgde reis t.w.v. € 5.000,- naar Florida. De winnaar van deze prijs wordt in de week na afloop van de actie (looptijd t/m 31 december 2019) bekend gemaakt.

Extra prijzen:
Elke maand worden er onder alle deelnemers in Nederland, België & Luxemburg die hun solution met een foto of video hebben geüpload  door de jury maandwinnaars aangewezen. In de maand november geven we 2 maandprijzen weg en ontvangen de winnaars een Playstation 4 t.w.v. € 289,-

Uploaden met een solution = Altijd prijs!

Wanneer je jouw WD-40 solution (= foto/video) upload, ontvang je na goedkeuring van je content conform voorwaarden sowieso een digitale voucher t.w.v. € 5,- . Voor deelnemers uit Nederland betreft dit een Kluscadeau, voor België & Luxemburg een digitale FNAC-voucher.

De winnaars van de maandprijzen worden maandelijks via onze social media kanalen bekend gemaakt.

Let op, op deze actie en het beeldmateriaal dat kan worden geupload zijn actievoorwaarden van toepassing. Beelden worden beoordeeld door een onafhankelijke jury, welke de beelden op een aantal criteria beoordeeld. De volledige voorwaarden van deze actie en beoordelingscriteria voor beeld- en videomateriaal zijn te vinden in de actievoorwaarden.